Alle Terracotta Piazza

Terracotta Piazza
Cremona keramisch 18x18

Kies hieronder de juiste uitvoering:

Maat:
Prijs per m2: € 71,12

Ruim op voorraad, direct leverbaar
Voorraad item
Aantal m2:
Aantal dozen:
Totaalprijs:
Sample bestellen
Om een goede keuze te kunnen maken is het mogelijk om van deze tegel een sample te bestellen. Samples kunnen een kleiner formaat hebben dan het origineel. U kunt tot maximaal 4 samples per artikel bestellen. Als je bij ons een mooie wand of vloer besteld, krijg je de sample kosten terug. Dus aarzel niet en bestel nu!

Productomschrijving

De Cremona keramisch 18x18 is een vierkante tegel gemaakt van hoogwaardig keramisch materiaal, ideaal voor wanden. Deze keramische tegel heeft een glanzende afwerking, waardoor hij een moderne uitstraling heeft. Wat deze tegel onderscheidt, is dat hij geschikt is voor wanden en handgemaakt is, waardoor elk stuk uniek is. Deze tegel is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis en is bestand tegen hitte, maar niet geschikt voor vloerverwarming. Met zijn authentieke uitstraling voegt de Cremona keramisch 18x18 een vleugje vintage charme toe aan elke ruimte.

Letterlijk vertaald betekend Terracotta, ´gekookte aarde´. Dat is precies wat het is klei en water in een oven gebakken en dat is alles. Terracotta is een van de oudste bouwmaterialen ter wereld. De oude Chinezen, Mesopotamiërs, Grieken en Romeinen gebruikte het al. Terracotta houdt de warme goe vast en zorgt door zijn ´ademende eigenschappen´ voor een prettig binnen klimaat.
 

Plaatsen van Terracotta tegels

Terracotta heeft aandacht nodig bij het plaatsen. Ons team heft ruime ervaring en adviseren je graag. Wij raden aan altijd een vakman in te schakelen die ervaring heeft met Terracotta verwerking. Download hier de terracotta leg- en onderhoudsvoorschriften.
 

Leg- en onderhoudsproducten voor Terracotta

Een terracotta vloer gaat meer dan een leven lang mee en wordt mooier over de jaren.
Gebruik de door ons ontwikkelede Lithofin producten voor Terracotta. Download hier het overzicht met leg- en onderhoudsproducten
 

Bestellen, leveren en bezorgen van Terracotta tegels

Normaal gesproken leveren wij met gerenommeerde vervoersbedrijven, maar u kunt uw bestelling ook zelf op komen halen in ons magazijn in Alkmaar.
Retourneren van tegels is voor eigen rekening en risico .Wij crediteren alleen volle en onbeschadigde dozen.
 

Samples bestellen voor Terracotta tegels

Om een goed beeld te krijgen van de tegels waarin u geïnteresseerd bent, adviseren wij u altijd enkele samples te bestellen. Bij een mooie bestelling van een vloer of wand, crediteren wij de waarde van de samples.
 

Garantievoorwaarden voor Terracotta tegels

De garantie is 1 jaar geldig, gerekend vanaf de leveringsdatum en is alleen van toepassing op fabricagefouten. De garantie geldt alleen indien u de door ons voorgeschreven leg- en onderhoudsproducten heeft gebruikt. Reclamaties op reeds verwerkte tegels accepteren wij niet.

Handige links voor Terracotta tegels

• Meer informatie over onze tegels
• Bekijk onze brochures
• Onderhoudsproducten
 

Productkenmerken

Categorie Keramisch
Materiaal Keramisch
Geschikt voor Wand
Afwerking Glanzend
Uitstraling Modern
Ruimte Binnen
Geschikt voor vloerverwarming Nee
Hitte bestendig Ja
Vorst bestendig Nee
Geschikt voor natte ruimtes Ja
Impregnatie Nee
Reiniging Akemi steenzeep
Kleur nuance Nee
Afname 1 doos
Specifiek kenmerk Hand made Look & Feel
Eigen ontwerp Nee

Passion for handmade beauty