Alle Terracotta Breezeblocks

Terracotta Breezeblocks
Sevilla 11x11 Rouge

Collectie: Catalan

Niet op voorraad
Op bestelling
Productomschrijving
De Sevilla 11x11 Rouge is een vierkante tegel gemaakt van hoogwaardig klei materiaal, ideaal voor vloer en wand. Deze terracotta heeft een matte afwerking, waardoor het een rustiek vintage uitstraling heeft. Wat deze tegel onderscheidt, is dat hij geschikt is voor vloer en wand, met de bijzonderheid dat de Sevilla 11x11 Rouge handgemaakt is, waardoor elk stuk uniek is. Deze tegel is speciaal ontworpen voor gebruik binnen en buiten en is bestand tegen hitte, waardoor hij geschikt is voor vloerverwarming. Met zijn authentieke uitstraling voegt de Sevilla 11x11 Rouge een vleugje vintage charme toe aan elke ruimte.

Letterlijk vertaald betekend Terracotta, ´gekookte aarde´. Dat is precies wat het is klei en water in een oven gebakken en dat is alles. Terracotta is een van de oudste bouwmaterialen ter wereld. De oude Chinezen, Mesopotamiërs, Grieken en Romeinen gebruikte het al. Terracotta houdt de warme goe vast en zorgt door zijn ´ademende eigenschappen´ voor een prettig binnen klimaat.
 
Plaatsen van Terracotta
Terracotta heeft aandacht nodig bij het plaatsen. Ons team heft ruime ervaring en adviseren je graag. Wij raden aan altijd een vakman in te schakelen die ervaring heeft met Terracotta verwerking. Download hier de terracotta leg- en onderhoudsvoorschriften.
 
Leg- en onderhoudsproducten 
Een terracotta vloer gaat meer dan een leven lang mee en wordt mooier over de jaren.
Gebruik de door ons ontwikkelede Lithofin producten voor Terracotta. Download hier het overzicht met leg- en onderhoudsproducten
 
Bestellen leveren en bezorgen 
Normaal gesproken leveren wij met gerenommeerde vervoersbedrijven, maar u kunt uw bestelling ook zelf op komen halen in ons magazijn in Alkmaar.
Retourneren van tegels is voor eigen rekening en risico .Wij crediteren alleen volle en onbeschadigde dozen.
 
 Samples bestellen 
Om een goed beeld te krijgen van de tegels waarin u geïnteresseerd bent, adviseren wij u altijd enkele samples te bestellen. Bij een mooie bestelling van een vloer of wand, crediteren wij de waarde van de samples.
 
Garantie
De garantie is 1 jaar geldig, gerekend vanaf de leveringsdatum en is alleen van toepassing op fabricagefouten. De garantie geldt alleen indien u de door ons voorgeschreven leg- en onderhoudsproducten heeft gebruikt. Reclamaties op reeds verwerkte tegels accepteren wij niet.

Links
• Meer informatie over onze tegels
• Bekijk onze brochures
• Onderhoudsproducten
 
Productkenmerken
Categorie Terracotta
Materiaal Klei
Geschikt voor Vloer en wand
Afwerking Mat
Uitstraling Rustiek Vintage
Ruimte Binnen en Buiten
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Hitte bestendig Ja
Vorst bestendig Nee
Geschikt voor natte ruimtes Nee
Impregnatie Ja (Lithofin Prewax + Waxfinish)
Reiniging Lithofin Easy Clean
Kleur nuance Ja
Afname 1 vierkante meter
Specifiek kenmerk Eco friendly geproduceerd
Eigen ontwerp Ja, op bestelling

Passion for handmade beauty