Alle Ceramique

Ceramique
Stretched Ciel 10x40

Maat: 10x40
Collectie: Stretched
Prijs per m2: Korting 50% van 55,88 voor 27,94

Ruim op voorraad, direct leverbaar
Voorraad item
Aantal m2:
Aantal dozen:
Totaalprijs:
Sample bestellen
Om een goede keuze te kunnen maken is het mogelijk om van deze tegel een sample te bestellen. Samples kunnen een kleiner formaat hebben dan het origineel. U kunt tot maximaal 4 samples per artikel bestellen. Als je bij ons een mooie wand of vloer besteld, krijg je de sample kosten terug. Dus aarzel niet en bestel nu!

Productomschrijving

De Stretched Ciel 10x40 is een vierkante tegel gemaakt van hoogwaardig keramisch materiaal, ideaal voor wanden. Deze keramische tegel heeft een glanzende afwerking, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Wat deze tegel onderscheidt, is dat hij met de hand gemaakt is, waardoor elk stuk uniek is. De Stretched Ciel 10x40 is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis en is bestand tegen hitte, waardoor hij geschikt is voor vloerverwarming. Met zijn authentieke uitstraling voegt de Stretched Ciel 10x40 een vleugje vintage charme toe aan elke ruimte.

Onze keramische collecties

Hoewel het grootste gedeelte van ons portfolio uit 100% handgemaakte producten bestaat bieden we ook twee semi handvorm keramieke collecties aan, zodat onze klanten in een keer al hun tegelwerk bij ons kunnen bestellen. We voeren drie collecties te weten;
De florencia 7,5 x 30 x 0,8cm. In 6 kleuren.
De craquelé 7,5 x 30 x 0,8cm in 8 kleuren.
De strechted 7,5 x 40 x0,9 cm in 9 kleuren.
Alle collecties hebben een handmade look en feel en zijn met de hand geglazuurd.
 

Leg en onderhoud van keramische tegels

Keramische tegels wordt zo wijd en zijd verwerkt dat iedere goede tegelzetter de plaatsing principes kent en geen verdere uitleg behoeft.
Wij adviseren de wand te voorzien van de Kiesel Octamus UG30 primer voor een betere hechting. Voor de voeg en lijm adviseren wij Kiesel Serfolight S1 supertec lijm en Kiesel Serfoperl zilvergrijze of middelgrijze voeg. Dagelijks onderhoud kan met Lithofin Wash en Clean.
 

Levering en retourneren van keramische tegels

Indien wij uit voorraad leveren kunnen wij binnen 4 tot 5 werkdagen overal in Europa leveren. In de order niet uit de voorraad kan dient u rekening te houden met minstens 12 weken levertijd. Tegels kunnen binnen een maand geretourneerd worden in volle, originelen en onbeschadigde dozen op eigen kosten.
 

Samples bestellen voor keramische tegels

Om een goed beeld van uw project te krijgen adviseren wij u enkele samples te bestellen. Bij bestelling van een vloer of wand worden de sampelkosten gecrediteerd.
 

Garantie voor keramische tegels

De looptijd van de garantie bedraagt een jaar gerekend vanaf de leverdatum en geld alleen voor fabricagefouten en bij gebruik van de door ons voorgeschreven leg en onderhoudsproducten. Reclamaties op reeds verwerkte tegels kunnen wij niet accepteren.
 

Handige links voor keramische tegels

• Onderhoudsproducten

Productkenmerken

CategorieKeramisch
Afmeting10x40cm
Dikte0.8cm
Aantal stuks per doos24 stuks
Aantal m2 per doos0.96m2
MateriaalKeramisch
Geschikt voorWand
AfwerkingGlanzend
UitstralingModern
RuimteBinnen
Geschikt voor vloerverwarmingNee
Hitte bestendigJa
Vorst bestendigNee
Geschikt voor natte ruimtesJa
ImpregnatieNee
ReinigingLithofin Wash & Clean
Kleur nuanceNee
AfnamePer doos
Specifiek kenmerkHand made Look & Feel
Eigen ontwerpNee

Passion for handmade beauty