Alle Sale

Sale
Zellige 803F Noir 10x10cm

Maat: 10x10x1,0cm
Prijs per m2: Korting 64% van 134,95 voor 48,40

Ruim op voorraad, direct leverbaar
Voorraad item
Aantal m2:
Aantal dozen:
Totaalprijs:
Sample bestellen
Om een goede keuze te kunnen maken is het mogelijk om van deze tegel een sample te bestellen. Samples kunnen een kleiner formaat hebben dan het origineel. U kunt tot maximaal 4 samples per artikel bestellen. Als je bij ons een mooie wand of vloer besteld, krijg je de sample kosten terug. Dus aarzel niet en bestel nu!

Productomschrijving

De Zellige 803F Noir 10x10 is een vierkante tegel gemaakt van rode klei. Deze tegel is ideaal voor wandtoepassingen. Hij heeft een geglazuurde afwerking, waardoor hij een rustieke vintage uitstraling heeft. Wat deze tegel echt bijzonder maakt, is dat hij handgemaakt is, waardoor elk stuk uniek is. De Zellige 803F Noir 10x10 is speciaal ontworpen voor binnenruimtes en is bestand tegen hitte. Met zijn authentieke uitstraling voegt de Zellige 803F Noir 10x10 een vleugje vintage charme toe aan elke ruimte.

Onze zelliges worden gemaakt in Fez. Deze Marokkaanse stad is het episch centrum van de zellige productie. Het  atelier maakt al 7 eeuwen zelliges. Authentieke zelliges herken je aan de gekapte zijkanten, een lichtglanzende glazuurlaag soms met kleine imperfecties en een genuanceerd kleurenpallet, niet een tegel is precies hetzelfde. Als de zelliges goed gemixed geplaatst worden  krijg je een kleurbeeld dat met keramische tegels nooit bereikt kan worden.
 

Plaatsen van Zelliges

Door de scherpe randen kunnen zelliges met een hele kleine voeg geplaatst worden. Het mooiste resultaat is eigenlijk helemaal zonder voeg. Dat kan alleen met zelliges van hele hoge kwaliteit.
Elke goede tegelzetter kan deze tegels plaatsen.
 

Leg- en onderhoudsproducten voor Zelliges

Zelliges hebben niet veel onderhoud nodig. Af en toe een poetsbeurt met onze Wash en Clean van Lithofin of gewoon water met groene zeep volstaat ook.
 

Bestellen, leveren en bezorgen van Zelliges

Vanuit onze ruime voorraad kunnen wij binnen 4 tot 5 werkdagen overal leveren in Europa. Een van onze krachten is echter projecten op maat maken, dan zijn levertijden en bezorging altijd in overleg. Normaal gesproken leveren wij met gerenommeerde transporteurs, maar u kunt ook zelf afhalen in ons magazijn in Alkmaar. Retourneren van tegels is altijd in volle onbeschadigde dozen en op eigen kosten.
 

Samples bestellen voor Zelliges

Om een goed beeld te krijgen van onze producten adviseren wij altijd van te voren een paar voorbeelden/samples via onze webshop te bestellen.  De sample kosten worden natuurlijk in mindering gebracht op een eventuele bestelling. 
 

Handige links voor Zelliges

 

Productkenmerken

Categorie Zellige op rode klei
Materiaal Klei
Geschikt voor Wand
Afwerking Geglazuurd
Uitstraling Rustiek Vintage
Ruimte Binnen
Geschikt voor vloerverwarming -
Hitte bestendig Ja
Vorst bestendig Nee
Geschikt voor natte ruimtes Ja
Impregnatie Nee
Reiniging Lithofin Wash & Clean
Kleur nuance Ja
Afname Per doos
Specifiek kenmerk Handgekapt
Eigen ontwerp Ja, op bestelling

Passion for handmade beauty