Retour

Recht van retoursturing.

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw levering niet aan uw verwachtingen voldoet. U kunt de levering te allen tijde terug sturen naar ons magazijn in Alkmaar. Hierbij zijn de volgende regels van toepassing;

1) Het is belangrijk dat u direct bij aankomst van uw bestelling de tegels controleert. Indien tegels gebroken aankomen en u daar ons de foto’s toezend, zullen wij u kosteloos nieuwe materialen sturen.
2) Wanneer u de tegels wilt retourneren moet u dat minimaal binnen 24 uur na levering per email aan ons laten weten. Stuur een mail naar sales@tegelbv.nl
3) Natuurlijk heeft u altijd 14 dagen bedenktijd om de zending al dan niet  te accepteren.
4) Mocht u besluiten de zending te annuleren, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij afspraken kunnen maken over de retourzending.
5) Het terug zenden van uw bestelling is altijd op uw kosten.
6) Wij kunnen het retourtransport voor u organiseren, waarbij wij u vooraf zullen informeren over de kosten.
7) U kunt de tegels ook zelf komen terugbrengen in Alkmaar, dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 0.900 en 17.00u
8) Omdat al onze producten handgemaakt zijn kunt u niet reclameren op afwijkingen in maten, kleurverschillen, en oneffenheden van de tegels.
9) Op tegels die reeds geplaatst zijn op vloer of wand kan niet gereclameerd worden.
10) Producten die speciaal voor u gemaakt zijn kunnen nooit geretourneerd worden en dien vooraf 100% betaald te worden.
11) Eventuele restituties zullen altijd per bank geretourneerd worden op het bankrekening nummer waarmee u de order betaald heeft.
12) Wij doen ons uiterste best om u een leverdatum te garanderen, maar omdat aanvoerlijnen steeds onregelmatiger worden kunnen er vertragingen optreden waarop wij geen invloed hebben. Wij zullen indien er zich onverhoopte vertragingen aandoen, u daar onmiddellijk van op de hoogte stellen en in overleg een oplossing zoeken.
13) Op al onze producten en diensten zijn Algemene voorwaarden De Tegel bv 2011 van toepassing.