Alle Geometrics

Geometrics
3D Hexagonal 20x23x1.6

Maat: 20x23x1,6
Collectie: TegelBV
Kleur: 8.3 French Grey

Niet op voorraad
Op bestelling

Productomschrijving

De 3D Hexagonal 20x23x1.6 is een hexagonale tegel gemaakt van hoogwaardig Portland cement en gekleurd met pigmenten. Deze tegel is ideaal voor zowel vloeren als wanden. Hij heeft een matte afwerking, wat zorgt voor een rustieke vintage uitstraling. Wat deze tegel echt uniek maakt, is dat hij met de hand is gemaakt, waardoor elk stuk een eigen uniek karakter heeft. De 3D Hexagonal 20x23x1.6 is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis en is bestand tegen hitte, waardoor hij geschikt is voor vloerverwarming. Met zijn authentieke uitstraling voegt deze tegel een vleugje vintage charme toe aan elke ruimte.

Onze cement tegels ook wel Portugese- of patroon tegels genaamd zijn 100% handgemaakt. De Tegels zijn ISO 2014:9001en TUV gecertificeerd en worden gemaakt in Vietnam. De tegels worden niet gebakken maar geperst en hebben daardoor een lage ecologische footprint. 
 

Plaatsen van cement tegels

Volg het stappenplan in ons leg- en onderhoudsadvies dat u hieronder kunt downloaden. 
 

Leg- en onderhoudsproducten voor cement tegels

Wij hebben tezamen met de firma’s Lithofin en Kiesel een perfect op elkaar afgestemde lijn met leg- en onderhoudsartikelen voor onze cement tegels ontwikkeld. Dat kunt u natuurlijk bij ons bestellen. Alle informatie over de onderhoudsproducten kunt u hieronder downloaden. 
 

Bestellen, leveren en bezorgen van cement tegels

Vanuit onze ruime voorraad kunnen wij binnen 4 tot 5 werkdagen overal leveren in Europa. Een van onze krachten is echter projecten op maat maken, dan zijn levertijden en bezorging altijd in overleg. Normaal gesproken leveren wij met gerenommeerde transporteurs, maar u kunt ook zelf afhalen in ons magazijn in Alkmaar. Retourneren van tegels is altijd in volle onbeschadigde dozen en op eigen kosten.
 

Samples bestellen voor cement tegels

Om een goed beeld te krijgen van onze producten adviseren wij altijd van te voren een paar voorbeelden/samples te bestellen. De sample kosten worden natuurlijk in mindering gebracht op een eventuele bestelling. 
 

Maak je eigen cement tegel

Wil je een tegel maken die helemaal aansluit bij de andere kleuren in je interieur? Ga via deze link naar ons ontwerpprogramma en geef je creativiteit de vrije loop.

Garantievoorwaarden voor cement tegels

De garantielooptijd is altijd een jaar na levering. De garantie geld alleen op fabrieksfouten en bij gebruik van onze Lithofin leg- en onderhoudsproducten. Op reeds verwerkte tegels kan niet gereclameerd worden. 
 

Handige links voor cement tegels

Maak je eigen tegel tekenprogramma
• Meer informatie over onze tegels
Bekijk onze brochures
• Onderhoudsproducten

Productkenmerken

CategorieCement tegels
Afmeting 20x20cm
Dikte1.6cm
Aantal stuks per doos12 stuks
Aantal m2 per doos0.48m2
MateriaalCement en kleur pigment
Geschikt voorVloer en wand
AfwerkingMat
UitstralingRustiek Vintage
RuimteBinnen
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Hitte bestendigJa
Vorst bestendigNee
Geschikt voor natte ruimtesJa
ImpregnatieLithofin Vlekstop W
CementsluierverwijderaarLithofin Vuiloplosser
Reiniging/dagelijks onderhoudLithofin Wash & Clean
Kleur nuanceJa
AfnamePer doos
Specifiek kenmerkEco friendly geproduceerd
Eigen ontwerpJa, op bestelling

Passion for handmade beauty