Mozaïek zelliges voor zwembaden

De Sultan van Mesopotamië, de Sjah van Perzië, en de Emir van het Arabisch schiereiland gingen u voor. Zij gebruikten mozaïek zelliges voor hun zwembaden, hammams en thermale wellness baden. Het toepassen van mozaïek zelliges in de Arabische wereld is een oude traditie, niet alleen om de weelde en rijkdom te tonen, maar ook omdat zellige mozaïeken uitermate geschikt zijn voor het gebruik in natte ruimtes.

Maar als je denkt ‘dat was iets van heel lang geleden’, of ‘ik kan dit nooit realiseren, al zou ik het willen’, dan heb je het mis. Bij ons kan dat wel, heel goed zelfs. Wij combineren moderne zwembad technieken samen met een op maat ontworpen zellige patroon. Het kan een bloemenzee zijn, een school met vissen, een geometrisch patroon,… bedenk het maar.

Wij hebben recentelijk 4 baden in Dubai afgeleverd en hebben met enige regelmaat projecten aan de Côte d’Azur. Architecten en particulieren met zwembadplannen weten ons te vinden om onze expertise en kundigheid, en strikte opvolging van projecten.

Het plaatsen van een zwembad of wellnessruimte is geen sinecure, je moet echt verstand van zaken hebben. Daarom hebben wij een unieke service; als er een complex project tot in ultieme perfectie geplaatst moet worden, kunnen wij onze beste mensen uit het Marokkaanse atelier inzetten

om uw verwachtingen te overtreffen. Zij hebben gevoel voor de materie, zij eten, drinken en slapen mozaïek zelliges.

Dus heb je besloten om je onder te laten dompelen in een droombad, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Mozaïek zelliges voor zwembaden
Mozaïek zelliges voor zwembaden
Mozaïek zelliges voor zwembaden
Mozaïek zelliges voor zwembaden