Alle Zelliges Alhambra

Zelliges Alhambra
Zellige Fishscale 06

Maat: Bijzondere vormen
Kleur: whiteglans
Prijs per m2: € 349,94

Niet op voorraad
Op bestelling
Productomschrijving
Zellige Fishscale 06 is een Seashell gemaakt van hoogwaardig klei materiaal, ideaal voor wand en vloer. Deze Zellige heeft een geglazuurde afwerking, waardoor het een rustiek vintage uitstraling heeft. Wat deze tegel onderscheidt, is dat hij geschikt is voor zowel wand als vloer, met de bijzonderheid dat de Zellige Fishscale 06 handgemaakt is, waardoor elk stuk uniek is. Deze tegel is speciaal ontworpen voor gebruik zowel binnen als buiten en is bestand tegen hitte, waardoor hij geschikt is voor vloerverwarming. Met zijn authentieke uitstraling voegt de Zellige Fishscale 06 een vleugje vintage charme toe aan elke ruimte.

Onze zelliges worden gemaakt in Fez. Deze Marokkaanse stad is het episch centrum van de zellige productie. Het  atelier maakt al 7 eeuwen zelliges. Authentieke zelliges herken je aan de gekapte zijkanten, een lichtglanzende glazuurlaag soms met kleine imperfecties en een genuanceerd kleurenpallet, niet een tegel is precies hetzelfde. Als de zelliges goed gemixed geplaatst worden  krijg je een kleurbeeld dat met keramische tegels nooit bereikt kan worden.
 
Plaatsen van Zelliges 
Door de scherpe randen kunnen zelliges met een hele kleine voeg geplaatst worden. Het mooiste resultaat is eigenlijk helemaal zonder voeg. Dat kan alleen met zelliges van hele hoge kwaliteit.
Elke goede tegelzetter kan deze tegels plaatsen.
 
Leg en onderhoudsproducten 
Zelliges hebben niet veel onderhoud nodig. Af en toe een poetsbeurt met onze Wash en Clean van Lithofin of gewoon water met groene zeep volstaat ook.
 
Bestellen leveren en bezorgen 
Vanuit onze ruime voorraad kunnen wij binnen 4 tot 5 werkdagen overal leveren in Europa. Een van onze krachten is echter projecten op maat maken, dan zijn levertijden en bezorging altijd in overleg. Normaal gesproken leveren wij met gerenommeerde transporteurs, maar u kunt ook zelf afhalen in ons magazijn in Alkmaar. Retourneren van tegels is altijd in volle onbeschadigde dozen en op eigen kosten.
 
 Samples bestellen 
Om een goed beeld te krijgen van onze producten adviseren wij altijd van te voren een paar voorbeelden/samples via onze webshop te bestellen.  De sample kosten worden natuurlijk in mindering gebracht op een eventuele bestelling. 
 
Links
 
Productkenmerken
Categorie Zellige op rode klei
Materiaal Klei
Geschikt voor Wand
Afwerking Geglazuurd
Uitstraling Rustiek Vintage
Ruimte Binnen
Geschikt voor vloerverwarming -
Hitte bestendig Ja
Vorst bestendig Nee
Geschikt voor natte ruimtes Ja
Impregnatie Nee
Reiniging Lithofin Wash & Clean
Kleur nuance Ja
Afname Per doos
Specifiek kenmerk Handgekapt
Eigen ontwerp Ja, op bestelling

Passion for handmade beauty