Alle Mozaiek zelliges Alhambra

Mozaiek zelliges Alhambra
Mozaiek 200

Maat: 30x30x1,5cm
Collectie: Mozaiek zelliges
Prijs per m2: € 399,95

Niet op voorraad
Op bestelling

Productomschrijving

Mozaiek 200 is een vierkante tegel gemaakt van hoogwaardig klei materiaal, ideaal voor wanden en vloeren. Deze zellige heeft een geglazuurde afwerking, waardoor het een rustiek vintage uitstraling heeft. Wat deze tegel onderscheidt, is dat hij geschikt is voor zowel wanden als vloeren en dat elke tegel handgemaakt is, waardoor elk stuk uniek is. Deze tegel is speciaal ontworpen voor zowel binnen als buiten gebruik en is bestand tegen hitte, waardoor hij geschikt is voor vloerverwarming. Met zijn authentieke uitstraling voegt de Mozaiek 200 een vleugje vintage charme toe aan elke ruimte.

Onze zellige meesters in Fez zijn ware kunstenaars als het gaat om het creëren van ingewikkelde en vaak geometrische zellige patronen. Deze kunstvorm wordt al eeuwen toepast in het Midden-Oosten op vele moskeeën, paleizen en overheidsgebouwen maar de creaties raken  inmiddels ook in andere werelddelen in trek. 
 

Plaatsen van Zellige Mozaïek

Omdat een zellige patroon uit vele kleine stukjes kan bestaan is het correct zetten van een complex zellige patroon haast een ondoenlijke zaak. Om dit probleem te ondervangen worden de zelliges in d fabriek voorgemonteerd op panels van 30 x30 cm. Er gaan 11 panelen in een vierkante meter die snel en eenvoudig verwerkt kunnen worden.
 

Leg- en onderhoudsproducten voor Zellige Mozaïek

Zellige mozaïek heeft  niet veel onderhoud nodig. Af en toe een poetsbeurt met onze Wash en Clean van Lithofin of gewoon water met groene zeep volstaat ook. Wij adviseren de wand voor te bewerken met Kiesel Octamus UG30 primer voor een betere hechting. Gebruik voor het verlijmen Kiesel Servolight S1 Supertec en voor het voegen Kiesel Servoperl grijs of zilvergrijze voeg.
 

Bestellen, leveren en bezorgen van Zellige Mozaïek

Zellige patronen worden altijd specifiek voor een  klant gemaakt. De levertijd is afhankelijk van het design minimaal 12  weken vanaf de bestel datum. We bespreken van te voren hoe we het beste kunnen leveren. Omdat deze panelen uniek voor een klant gemaakt wordt is retourneren niet mogelijk.
 

Samples bestellen voor Zellige Mozaïek

De minimale bestel eenheid is een vierkante meter. U kunt op onze website bekijken wat wij aanbieden, maar wilt u iets anders, dan kunt u dit altijd met ons bespreken.
 

Garantie voor Zellige Mozaïek

De garantie heeft een looptijd van een jaar gerekend vanaf de leverdatum. De garantie geld alleen voor fabricage fouten en als de door ons voorgeschreven leg en onderhoudsproducten gebruikt zijn. Omdat mozaïek zelliges exclusief voor de klant gemaakt worden is ruilen niet mogelijk. Wij accepteren geen reclamaties op reeds verwerkt tegel werken.
 

Handige links voor Zellige Mozaïek

Productkenmerken

CategorieZellige mozaiek
Afmeting30x30cm
Dikte1.5cm
Aantal stuks per doos11 stuks
Aantal m2 per doos1m2
MateriaalKlei
Geschikt voorWand
AfwerkingGeglazuurd
UitstralingRustiek Vintage
RuimteZowel binnen als buiten
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Hitte bestendigJa
Vorst bestendigNee
Geschikt voor natte ruimtesJa
ImpregnatieNee
ReinigingLithofin Wash & Clean
Kleur nuanceJa
AfnamePer doos
Specifiek kenmerkHandgekapt
Eigen ontwerpJa, op bestelling

Passion for handmade beauty