Alle Mozaiek zelliges Alhambra

Mozaiek zelliges Alhambra
Mozaiek 055

Maat: 30x30x1,4
Prijs per m2: € 369,95

Niet op voorraad
Op bestelling
Productomschrijving
De Mozaiek 055 is een rechthoekige tegel van het merk Tegel BV. Deze tegel behoort tot de categorie Zellige en is gemaakt van klei. De tegel is geschikt voor zowel wand als vloer en heeft een geglazuurde afwerking. Met zijn rustieke vintage uitstraling brengt de Mozaiek 055 een unieke sfeer in elke ruimte, zowel binnen als buiten. Daarnaast is deze tegel geschikt voor vloerverwarming en hittebestendig. Wat deze tegel echt bijzonder maakt, is dat hij volledig met de hand is gemaakt. Met de Mozaiek 055 haal je niet alleen een prachtige tegel in huis, maar ook een stukje ambachtelijke kunst.

Onze zellige meesters in Fez zijn ware kunstenaars als het gaat om het creëren van ingewikkelde en vaak geometrische zellige patronen. Deze kunstvorm wordt al eeuwen toepast in het Midden-Oosten op vele moskeeën, paleizen en overheidsgebouwen maar de creaties raken  inmiddels ook in andere werelddelen in trek. 
 
Plaatsen van Zellige Mozaïek
Omdat een zellige patroon uit vele kleine stukjes kan bestaan is het correct zetten van een complex zellige patroon haast een ondoenlijke zaak. Om dit probleem te ondervangen worden de zelliges in d fabriek voorgemonteerd op panels van 30 x30 cm. Er gaan 11 panelen in een vierkante meter die snel en eenvoudig verwerkt kunnen worden.
 
Leg en onderhoudsproducten 
Zellige mozaïek heeft  niet veel onderhoud nodig. Af en toe een poetsbeurt met onze Wash en Clean van Lithofin of gewoon water met groene zeep volstaat ook. Wij adviseren de wand voor te bewerken met Kiesel Octamus UG30 primer voor een betere hechting. Gebruik voor het verlijmen Kiesel Servolight S1 Supertec en voor het voegen Kiesel Servoperl grijs of zilvergrijze voeg.
 
Bestellen leveren en bezorgen 
Zellige patronen worden altijd specifiek voor een  klant gemaakt. De levertijd is afhankelijk van het design minimaal 12  weken vanaf de bestel datum. We bespreken van te voren hoe we het beste kunnen leveren. Omdat deze panelen uniek voor een klant gemaakt wordt is retourneren niet mogelijk.
 
 Samples bestellen 
De minimale bestel eenheid is een vierkante meter. U kunt op onze website bekijken wat wij aanbieden, maar wilt u iets anders, dan kunt u dit altijd met ons bespreken.
 
Garantie
De garantie heeft een looptijd van een jaar gerekend vanaf de leverdatum. De garantie geld alleen voor fabricage fouten en als de door ons voorgeschreven leg en onderhoudsproducten gebruikt zijn. Omdat mozaïek zelliges exclusief voor de klant gemaakt worden is ruilen niet mogelijk. Wij accepteren geen reclamaties op reeds verwerkt tegel werken.
 
Links
Productkenmerken
CategorieZellige mozaiek
Afmeting30x30cm
Dikte1.5cm
Aantal stuks per doos11 stuks
Aantal m2 per doos1m2
MateriaalKlei
Geschikt voorWand
AfwerkingGeglazuurd
UitstralingRustiek Vintage
RuimteZowel binnen als buiten
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Hitte bestendigJa
Vorst bestendigNee
Geschikt voor natte ruimtesJa
ImpregnatieNee
ReinigingLithofin Wash & Clean
Kleur nuanceJa
AfnamePer doos
Specifiek kenmerkHandgekapt
Eigen ontwerpJa, op bestelling

Passion for handmade beauty