Alle Glazed Terracotta Artisan

Glazed Terracotta Artisan
Small Triangulo 3D 5x9x2

Collectie: ARTisan Glazed Terracotta

Niet op voorraad
Op bestelling
Productomschrijving
De Small Triangulo 3D tegel van Tegel BV is een uniek en handgemaakt product dat perfect is voor zowel vloeren als wanden. Deze terracotta tegel, gemaakt van klei, heeft een afmeting van 5x9x2 en een mat afgewerkte uitstraling. De tegel is geschikt voor zowel binnen als buiten en kan zelfs worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast is deze tegel hittebestendig, waardoor hij ook geschikt is voor bijvoorbeeld een open haard. De Small Triangulo 3D tegel is 100% handgemaakt, wat zorgt voor een rustieke en vintage uitstraling. Met deze tegel creëer je een unieke en sfeervolle ambiance in iedere ruimte.

Letterlijk vertaald betekend Terracotta, ´gekookte aarde´. Dat is precies wat het is klei en water in een oven gebakken en dat is alles. Terracotta is een van de oudste bouwmaterialen ter wereld. De oude Chinezen, Mesopotamiërs, Grieken en Romeinen gebruikte het al. Terracotta houdt de warme goe vast en zorgt door zijn ´ademende eigenschappen´ voor een prettig binnen klimaat.
 
Plaatsen van Terracotta
Terracotta heeft aandacht nodig bij het plaatsen. Ons team heft ruime ervaring en adviseren je graag. Wij raden aan altijd een vakman in te schakelen die ervaring heeft met Terracotta verwerking. Download hier de terracotta leg- en onderhoudsvoorschriften.
 
Leg- en onderhoudsproducten 
Een terracotta vloer gaat meer dan een leven lang mee en wordt mooier over de jaren.
Gebruik de door ons ontwikkelede Lithofin producten voor Terracotta. Download hier het overzicht met leg- en onderhoudsproducten
 
Bestellen leveren en bezorgen 
Normaal gesproken leveren wij met gerenommeerde vervoersbedrijven, maar u kunt uw bestelling ook zelf op komen halen in ons magazijn in Alkmaar.
Retourneren van tegels is voor eigen rekening en risico .Wij crediteren alleen volle en onbeschadigde dozen.
 
 Samples bestellen 
Om een goed beeld te krijgen van de tegels waarin u geïnteresseerd bent, adviseren wij u altijd enkele samples te bestellen. Bij een mooie bestelling van een vloer of wand, crediteren wij de waarde van de samples.
 
Garantie
De garantie is 1 jaar geldig, gerekend vanaf de leveringsdatum en is alleen van toepassing op fabricagefouten. De garantie geldt alleen indien u de door ons voorgeschreven leg- en onderhoudsproducten heeft gebruikt. Reclamaties op reeds verwerkte tegels accepteren wij niet.

Links
• Meer informatie over onze tegels
• Bekijk onze brochures
• Onderhoudsproducten
 

Passion for handmade beauty