Alle Glazed Terracotta Artisan

Glazed Terracotta Artisan
Baldosa Green 01 11x11x2

Collectie: ARTisan Glazed Terracotta
Prijs per m2: € 263,50

Niet op voorraad
Op bestelling

Productomschrijving

De Baldosa Green 01 11x11x2 is een vierkante tegel gemaakt van hoogwaardig klei materiaal, ideaal voor zowel vloer als wand. Deze terracotta tegel heeft een matte afwerking, wat zorgt voor een rustieke vintage uitstraling. Wat deze tegel onderscheidt, is dat hij zowel geschikt is voor vloer als wand en handgemaakt is, waardoor elk stuk uniek is. Deze tegel is speciaal ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik en is bestand tegen hitte, waardoor hij ook geschikt is voor vloerverwarming. Met zijn authentieke uitstraling voegt de Baldosa Green 01 11x11x2 een vleugje vintage charme toe aan elke ruimte.

Letterlijk vertaald betekend Terracotta, ´gekookte aarde´. Dat is precies wat het is klei en water in een oven gebakken en dat is alles. Terracotta is een van de oudste bouwmaterialen ter wereld. De oude Chinezen, Mesopotamiërs, Grieken en Romeinen gebruikte het al. Terracotta houdt de warme goe vast en zorgt door zijn ´ademende eigenschappen´ voor een prettig binnen klimaat.
 

Plaatsen van Terracotta tegels

Terracotta heeft aandacht nodig bij het plaatsen. Ons team heft ruime ervaring en adviseren je graag. Wij raden aan altijd een vakman in te schakelen die ervaring heeft met Terracotta verwerking. Download hier de terracotta leg- en onderhoudsvoorschriften.
 

Leg- en onderhoudsproducten voor Terracotta

Een terracotta vloer gaat meer dan een leven lang mee en wordt mooier over de jaren.
Gebruik de door ons ontwikkelede Lithofin producten voor Terracotta. Download hier het overzicht met leg- en onderhoudsproducten
 

Bestellen, leveren en bezorgen van Terracotta tegels

Normaal gesproken leveren wij met gerenommeerde vervoersbedrijven, maar u kunt uw bestelling ook zelf op komen halen in ons magazijn in Alkmaar.
Retourneren van tegels is voor eigen rekening en risico .Wij crediteren alleen volle en onbeschadigde dozen.
 

Samples bestellen voor Terracotta tegels

Om een goed beeld te krijgen van de tegels waarin u geïnteresseerd bent, adviseren wij u altijd enkele samples te bestellen. Bij een mooie bestelling van een vloer of wand, crediteren wij de waarde van de samples.
 

Garantievoorwaarden voor Terracotta tegels

De garantie is 1 jaar geldig, gerekend vanaf de leveringsdatum en is alleen van toepassing op fabricagefouten. De garantie geldt alleen indien u de door ons voorgeschreven leg- en onderhoudsproducten heeft gebruikt. Reclamaties op reeds verwerkte tegels accepteren wij niet.

Handige links voor Terracotta tegels

• Meer informatie over onze tegels
• Bekijk onze brochures
• Onderhoudsproducten
 

Productkenmerken

Categorie Terracotta
Materiaal Klei
Geschikt voor Vloer en wand
Afwerking Mat
Uitstraling Rustiek Vintage
Ruimte Binnen en Buiten
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Hitte bestendig Ja
Vorst bestendig Nee
Geschikt voor natte ruimtes Nee
Impregnatie Ja (Lithofin Prewax + Waxfinish)
Reiniging Lithofin Easy Clean
Kleur nuance Ja
Afname 1 vierkante meter
Specifiek kenmerk Eco friendly geproduceerd
Eigen ontwerp Ja, op bestelling

Passion for handmade beauty