Alle Terracotta Artisan

Terracotta Artisan
White Hexagone Verouderd/Antique Terracotta 15x17.5x2

Maat: 15x17.5x2
Collectie: Umbria

Niet op voorraad
Op bestelling
Productomschrijving
De White Hexagone Verouderd/Antique Terracotta 15x17.5x2 is een Hexagonale tegel gemaakt van hoogwaardig Klei materiaal. Deze tegel is ideaal voor zowel vloer als wand. De Terracotta heeft een matte afwerking, wat zorgt voor een Rustiek Vintage uitstraling. Wat deze tegel echt bijzonder maakt, is dat hij handgemaakt is, waardoor elk stuk uniek is. Daarnaast is de tegel geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik en is hij bestand tegen hitte, waardoor hij ook geschikt is voor vloerverwarming. Met zijn authentieke uitstraling voegt de White Hexagone Verouderd/Antique Terracotta 15x17.5x2 een vleugje vintage charme toe aan elke ruimte.

Letterlijk vertaald betekend Terracotta, ´gekookte aarde´. Dat is precies wat het is klei en water in een oven gebakken en dat is alles. Terracotta is een van de oudste bouwmaterialen ter wereld. De oude Chinezen, Mesopotamiërs, Grieken en Romeinen gebruikte het al. Terracotta houdt de warme goe vast en zorgt door zijn ´ademende eigenschappen´ voor een prettig binnen klimaat.
 
Plaatsen van Terracotta
Terracotta heeft aandacht nodig bij het plaatsen. Ons team heft ruime ervaring en adviseren je graag. Wij raden aan altijd een vakman in te schakelen die ervaring heeft met Terracotta verwerking. Download hier de terracotta leg- en onderhoudsvoorschriften.
 
Leg- en onderhoudsproducten 
Een terracotta vloer gaat meer dan een leven lang mee en wordt mooier over de jaren.
Gebruik de door ons ontwikkelede Lithofin producten voor Terracotta. Download hier het overzicht met leg- en onderhoudsproducten
 
Bestellen leveren en bezorgen 
Normaal gesproken leveren wij met gerenommeerde vervoersbedrijven, maar u kunt uw bestelling ook zelf op komen halen in ons magazijn in Alkmaar.
Retourneren van tegels is voor eigen rekening en risico .Wij crediteren alleen volle en onbeschadigde dozen.
 
 Samples bestellen 
Om een goed beeld te krijgen van de tegels waarin u geïnteresseerd bent, adviseren wij u altijd enkele samples te bestellen. Bij een mooie bestelling van een vloer of wand, crediteren wij de waarde van de samples.
 
Garantie
De garantie is 1 jaar geldig, gerekend vanaf de leveringsdatum en is alleen van toepassing op fabricagefouten. De garantie geldt alleen indien u de door ons voorgeschreven leg- en onderhoudsproducten heeft gebruikt. Reclamaties op reeds verwerkte tegels accepteren wij niet.

Links
• Meer informatie over onze tegels
• Bekijk onze brochures
• Onderhoudsproducten
 
Productkenmerken
CategorieTerracotta Umbria
Afmeting15x17.5cm
Dikte2cm
Aantal stuks per doos38 stuks
Aantal m2 per doos1m2
MateriaalKlei
Geschikt voorVloer en wand
AfwerkingMat
UitstralingRustiek Vintage
RuimteBinnen en Buiten
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Hitte bestendigJa
Vorst bestendigJa
Geschikt voor natte ruimtesJa
ImpregnatieLithofin Prewax & Waxfinish
Reiniging/dagelijks onderhoudLithofin Cotto Easy Clean
Kleur nuanceJa
AfnamePer doos

Passion for handmade beauty