Alle Cementtegels plinten

Cementtegels plinten
PLT 6.1 Minty Green 10x20

Maat: 10x20x1,6
Kleur: 6.1 Minty Green
Prijs per stuk: € 6,05

Niet op voorraad
Op bestelling
Productomschrijving
De PLT 6.1 Mintgroene 10x20 cementtegel van Tegel BV is een prachtige rechthoekige tegel die perfect is voor zowel vloer- als wandtoepassingen. Deze cementtegel is gemaakt van 100% handgemaakt cement en gekleurd met pigmenten, waardoor elke tegel uniek is. De tegel heeft een matte afwerking en een rustieke vintage uitstraling, waardoor hij perfect past bij een klassiek interieur. Daarnaast is de tegel hittebestendig en geschikt voor vloerverwarming, waardoor hij ideaal is voor elke ruimte binnenshuis. Met zijn mintgroene kleur voegt deze tegel een frisse en levendige uitstraling toe aan elke ruimte. Kies voor de PLT 6.1 Mintgroene 10x20 cementtegel voor een unieke en stijlvolle vloer- of wandafwerking.

Onze cement tegels ook wel Portugese- of patroon tegels genaamd zijn 100% handgemaakt. De Tegels zijn ISO 2014:9001en TUV gecertificeerd en worden gemaakt in Vietnam. De tegels worden niet gebakken maar geperst en hebben daardoor een lage ecologische footprint. 
 
Plaatsen van cement tegels
Volg het stappenplan in ons leg- en onderhoudsadvies dat u hieronder kunt downloaden. 
 
Leg en onderhoudsproducten 
Wij hebben tezamen met de firma’s Lithofin en Kiesel een perfect op elkaar afgestemde lijn met leg- en onderhoudsartikelen voor onze cement tegels ontwikkeld. Dat kunt u natuurlijk bij ons bestellen. Alle informatie over de onderhoudsproducten kunt u hieronder downloaden. 
 
Bestellen leveren en bezorgen 
Vanuit onze ruime voorraad kunnen wij binnen 4 tot 5 werkdagen overal leveren in Europa. Een van onze krachten is echter projecten op maat maken, dan zijn levertijden en bezorging altijd in overleg. Normaal gesproken leveren wij met gerenommeerde transporteurs, maar u kunt ook zelf afhalen in ons magazijn in Alkmaar. Retourneren van tegels is altijd in volle onbeschadigde dozen en op eigen kosten.
 
Samples bestellen 
Om een goed beeld te krijgen van onze producten adviseren wij altijd van te voren een paar voorbeelden/samples te bestellen. De sample kosten worden natuurlijk in mindering gebracht op een eventuele bestelling. 
 
Maak je eigen tegel 
Wil je een tegel maken die helemaal aansluit bij de andere kleuren in je interieur? Ga via deze link naar ons ontwerpprogramma en geef je creativiteit de vrije loop.

Garantie
De garantielooptijd is altijd een jaar na levering. De garantie geld alleen op fabrieksfouten en bij gebruik van onze Lithofin leg- en onderhoudsproducten. Op reeds verwerkte tegels kan niet gereclameerd worden. 
 
Links
Maak je eigen tegel tekenprogramma
• Meer informatie over onze tegels
Bekijk onze brochures
• Onderhoudsproducten
Productkenmerken
CategorieCement tegels plint
Afmeting 20x10cm
Dikte1.6cm
Aantal stuks per doos12 stuks
Aantal lopende meters per doos2.40m
MateriaalCement en kleur pigment
Geschikt voorVloer
AfwerkingMat
UitstralingRustiek Vintage
RuimteBinnen
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Hitte bestendigJa
Vorst bestendigNee
Geschikt voor natte ruimtesJa
ImpregnatieLithofin Vlekstop W
CementsluierverwijderaarLithofin Vuiloplosser
Reiniging/dagelijks onderhoudLithofin Wash & Clean
Kleur nuanceJa
AfnamePer doos
Specifiek kenmerkEco friendly geproduceerd
Eigen ontwerpJa, op bestelling

Passion for handmade beauty