Alle Cementtegels plinten

Cementtegels plinten
EPLT 8.1 Black 10x14

Kies hieronder de juiste uitvoering:

Maat:
Kleur: 8.1 Black
Prijs per stuk: € 7,62

Ruim op voorraad, direct leverbaar
Voorraad item
Aantal stuks:
Totaalprijs:
Productomschrijving
EPLT 8.1 Black 10x14 is een langwerpige cementtegel gemaakt van hoogwaardig Portland cement en gekleurd met pigmenten. De tegel is zowel geschikt voor vloer als wand en heeft een matte afwerking, waardoor het een rustiek vintage uitstraling heeft. Wat deze tegel onderscheidt, is dat hij handgemaakt is, waardoor elk stuk uniek is. De tegel is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis en is bestand tegen hitte, waardoor hij geschikt is voor vloerverwarming. Met zijn authentieke uitstraling voegt de EPLT 8.1 Black 10x14 een vleugje vintage charme toe aan elke ruimte.

Onze cement tegels ook wel Portugese- of patroon tegels genaamd zijn 100% handgemaakt. De Tegels zijn ISO 2014:9001en TUV gecertificeerd en worden gemaakt in Vietnam. De tegels worden niet gebakken maar geperst en hebben daardoor een lage ecologische footprint. 
 
Plaatsen van cement tegels
Volg het stappenplan in ons leg- en onderhoudsadvies dat u hieronder kunt downloaden. 
 
Leg en onderhoudsproducten 
Wij hebben tezamen met de firma’s Lithofin en Kiesel een perfect op elkaar afgestemde lijn met leg- en onderhoudsartikelen voor onze cement tegels ontwikkeld. Dat kunt u natuurlijk bij ons bestellen. Alle informatie over de onderhoudsproducten kunt u hieronder downloaden. 
 
Bestellen leveren en bezorgen 
Vanuit onze ruime voorraad kunnen wij binnen 4 tot 5 werkdagen overal leveren in Europa. Een van onze krachten is echter projecten op maat maken, dan zijn levertijden en bezorging altijd in overleg. Normaal gesproken leveren wij met gerenommeerde transporteurs, maar u kunt ook zelf afhalen in ons magazijn in Alkmaar. Retourneren van tegels is altijd in volle onbeschadigde dozen en op eigen kosten.
 
Samples bestellen 
Om een goed beeld te krijgen van onze producten adviseren wij altijd van te voren een paar voorbeelden/samples te bestellen. De sample kosten worden natuurlijk in mindering gebracht op een eventuele bestelling. 
 
Maak je eigen tegel 
Wil je een tegel maken die helemaal aansluit bij de andere kleuren in je interieur? Ga via deze link naar ons ontwerpprogramma en geef je creativiteit de vrije loop.

Garantie
De garantielooptijd is altijd een jaar na levering. De garantie geld alleen op fabrieksfouten en bij gebruik van onze Lithofin leg- en onderhoudsproducten. Op reeds verwerkte tegels kan niet gereclameerd worden. 
 
Links
Maak je eigen tegel tekenprogramma
• Meer informatie over onze tegels
Bekijk onze brochures
• Onderhoudsproducten
Productkenmerken
CategorieCement tegels plint
Afmeting 14x10cm
Dikte1.6cm
Aantal stuks per doos12 stuks
Aantal lopende meters per doos1.68m
MateriaalCement en kleur pigment
Geschikt voorVloer
AfwerkingMat
UitstralingRustiek Vintage
RuimteBinnen
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Hitte bestendigJa
Vorst bestendigNee
Geschikt voor natte ruimtesJa
ImpregnatieLithofin Vlekstop W
CementsluierverwijderaarLithofin Vuiloplosser
Reiniging/dagelijks onderhoudLithofin Wash & Clean
Kleur nuanceJa
AfnamePer doos
Specifiek kenmerkEco friendly geproduceerd
Eigen ontwerpJa, op bestelling

Passion for handmade beauty