Alle Cementtegels Patroon

Cementtegels Patroon
Autumn Inside Corner Small 7x7x1.2

Kies hieronder de juiste uitvoering:

Maat:
Kleur: 1.3 Ivory,8.4 Sand,5.8 Steel Blue,6.6 Fresco Green
Prijs per stuk: € 5,03

Ruim op voorraad, direct leverbaar
Voorraad item
Aantal stuks:
Totaalprijs:
Productomschrijving
De Autumn Binnenhoek Klein 7x7x1.2 cementtegel is een prachtig handgemaakt product dat perfect is voor zowel vloeren als wanden. Deze hoektegel is gemaakt van cement en gekleurd met pigmenten, wat zorgt voor een duurzame en rustieke vintage uitstraling. De mat afgewerkte tegel is geschikt voor gebruik binnenshuis en kan worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast is deze tegel hittebestendig. Met zijn afmetingen van 7x7x1.2 cm is de Autumn Binnenhoek Klein 7x7x1.2 cementtegel ideaal voor het creëren van een unieke en sfeervolle uitstraling in elke ruimte.

Onze cement tegels ook wel Portugese- of patroon tegels genaamd zijn 100% handgemaakt. De Tegels zijn ISO 2014:9001en TUV gecertificeerd en worden gemaakt in Vietnam. De tegels worden niet gebakken maar geperst en hebben daardoor een lage ecologische footprint. 
 
Plaatsen van cement tegels
Volg het stappenplan in ons leg- en onderhoudsadvies dat u hieronder kunt downloaden. 
 
Leg en onderhoudsproducten 
Wij hebben tezamen met de firma’s Lithofin en Kiesel een perfect op elkaar afgestemde lijn met leg- en onderhoudsartikelen voor onze cement tegels ontwikkeld. Dat kunt u natuurlijk bij ons bestellen. Alle informatie over de onderhoudsproducten kunt u hieronder downloaden. 
 
Bestellen leveren en bezorgen 
Vanuit onze ruime voorraad kunnen wij binnen 4 tot 5 werkdagen overal leveren in Europa. Een van onze krachten is echter projecten op maat maken, dan zijn levertijden en bezorging altijd in overleg. Normaal gesproken leveren wij met gerenommeerde transporteurs, maar u kunt ook zelf afhalen in ons magazijn in Alkmaar. Retourneren van tegels is altijd in volle onbeschadigde dozen en op eigen kosten.
 
Samples bestellen 
Om een goed beeld te krijgen van onze producten adviseren wij altijd van te voren een paar voorbeelden/samples te bestellen. De sample kosten worden natuurlijk in mindering gebracht op een eventuele bestelling. 
 
Maak je eigen tegel 
Wil je een tegel maken die helemaal aansluit bij de andere kleuren in je interieur? Ga via deze link naar ons ontwerpprogramma en geef je creativiteit de vrije loop.

Garantie
De garantielooptijd is altijd een jaar na levering. De garantie geld alleen op fabrieksfouten en bij gebruik van onze Lithofin leg- en onderhoudsproducten. Op reeds verwerkte tegels kan niet gereclameerd worden. 
 
Links
Maak je eigen tegel tekenprogramma
• Meer informatie over onze tegels
Bekijk onze brochures
• Onderhoudsproducten
Productkenmerken
Categorie Cement tegels
Afmeting 7x7cm
Dikte 1.2cm
Aantal stuks per doos 64 stuks
Aantal m2 per doos 0.24m2
Materiaal Cement en kleur pigment
Geschikt voor Vloer en wand
Afwerking Mat
Uitstraling Rustiek Vintage
Ruimte Binnen
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Hitte bestendig Ja
Vorst bestendig Nee
Geschikt voor natte ruimtes Ja
Impregnatie Lithofin Vlekstop W
Cementsluierverwijderaar Lithofin Vuiloplosser
Reiniging/dagelijks onderhoud Lithofin Wash & Clean
Kleur nuance Ja
Afname Per tegel
Specifiek kenmerk Eco friendly geproduceerd
Eigen ontwerp Ja, op bestelling

Passion for handmade beauty