Veelgestelde algemene vragen

Meest gestelde vragen Algemeen
Maandag tot en met vrijdag van 09.00h tot 17.00h
Ja, wij hebben de meest courante artikelen altijd op voorraad. Bovendien krijgen wij wekelijks containers binnen waarmee wij onze voorraden aanvullen. Op de webshop kunt u het voorraad niveau per artikel bekijken.
Ja, natuurlijk kunt u tegels via onze webshop online bestellen. Wij adviseren u altijd eerst een sample bij ons te bestellen of bij een van onze dealers langs te gaan om u te laten adviseren.
Ja, wij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf en leveren wereldwijd.
Ja, we hebben een showroom in Breda en een magazijn showroom in Alkmaar maar we hebben ook een uitgebreid dealernetwerk die veel van producten verkopen. Kijk voor informatie op onze website.
Ja, in principe wel, tenzij je het zelf op komt halen.
Binnen Nederland: €65,- per pallet beladen tot maximaal 1.000kg.
Naar België: €75,- per pallet beladen tot maximaal 1.000kg.
Overige landen: prijs op aanvraag.
Ja, u kunt uw tegels afhalen bij ons magazijn in Alkmaar, of in overleg aan onze kantoren te Breda. Neem van te voren altijd contact op, zodat wij er voor kunnen zorgen dat uw bestelling klaar staat. Afhalen kan alleen tijdens kantooruren en niet in het weekeinde. Bel op +31 (0)76 572 90 82 of mail naar groothandel@tegelbv.com
Na betaling van de factuur is de garantie een jaar geldig op fabricagefouten. Kleurverschil, maatverschil, kleine imperfecties behoren tot de handgemaakte tegelindustrie en vallen niet onder de garantie. Ook op reeds gelegde vloeren/wanden of verkeerd behandelde tegels kan niet worden gereclameerd.
Ja, dat kan binnen 30 dagen na ontvangst in originele onbeschadigde dozen op uw eigen kosten.
Nee je kan bij ons niet op rekening betalen.
Nee, wij plaatsen zelf helaas geen tegels.
U kunt maximaal 4 tegels per collectie bestellen. Het kan zijn dat wij een kleinere maat opsturen dan het originele product.
Ja, bij een sample bestelling krijgt u een unieke code. Als u deze code invoert bij de bestelling van een wand of vloer crediteren wij de sample kosten. 
Let op: het e-mailadres moet bij beide bestellingen identiek zijn.
Dat is geen probleem, laat ons dat bij je bestelling weten dan sturen wij een kleine vrachtwagen/bestelbus.
Wij leveren de tegels tot aan de voordeur.
Lees hiervoor onze leg en onderhoudsgids. Gebruik alleen reinigingsproducten die wij aanbevelen.
Ja, wij hebben een factory outlet. Daar staan artikelen die uit de collectie gaan en die tegen aantrekkelijke prijzen te koop staan. Maar op=op, zolang de voorraad strekt.
Ja, wij hebben ervaren mensen in ons team die je zeker kunnen adviseren. Neem gerust contact met ons op.
Ja, naast Nederlands spreken wij Engels, Frans, Duits, Italiaans en Joegoslavisch.
Dat verschilt per product en is o.a. afhankelijk van de capaciteit in het atelier en het transportschema van de vervoerders. Neem contact met ons op voor de exacte levertijd.
Ja dat kan, als je ingeschreven staat bij de kvk vul dan het btw nummer in op het bestelformulier.