Language:
Terug

Proeflokaal Bregje


Proeflokaal Brechtje is het bedrijf achter de tapa’s keten ‘La cubanita’. Tegenwoordig is het gebruikelijk dat er niet meer alleen goed eten geserveerd wordt, de klant moet ook een authentieke customer journey beleven. Het verhaal is minstens even belangrijk dan wat er geserveerd wordt.


Wij werden benaderd om mee te denken om deze keten een authentiek en exclusief, maar toch relaxed tintje aan het project te geven.


Wij opperden onze handgemaakte zelliges (Marokkaanse geglazuurde tegels) die gekenmerkt worden door een genuanceerd kleurenpallet. Dit was precies het materiaal wat ze zochten. Om de kleurnuance goed te garanderen hebben we 6 verschillende glazuurrecepten gemaakt, allemaal iets verschillend van de groene basis kleur exclusief voor deze klant.


De eerste bestelling besloeg enkele containers met 1.000 m2 ieder. Het was midden in de Ramadan waarbij de fabriek doorgaans op halve kracht werkt, maar op tijd leveren was echt een vereiste.


Natuurlijk zijn wij meteen naar Marokko gereisd en hebben al onze arbeiders kunnen motiveren om deze opdracht op tijd af te ronden. Daarna werd het suikerfeest extra feestelijk gevierd.


Het is zowel voor commerciële projecten als residentiele projecten groot of klein uitermate belangrijk om gemaakte afspraken na te komen. Het Team van de Tegel BV heeft flexibiliteit, service, en een ‘get the job done’ mentaliteit als tweede natuur. Wij zijn trots om voor dit soort mooie klanten te werken waarbij we altijd streven om op tijd en binnen budget te leveren, zodat onze opdrachtgevers zelf ook een goede customer journey ervaren. Onze slogan is niet voor niets “Passion For Handmade Beauty’.