Language:
Terug

Marina Beachclub Oesterdam


Waterrijk Oesterdam is een onder architectuur gebouwd luxe vakantieresort in Zeeland. Voor het nieuw gebouwde hotel met 34 kamers mogen wij met gepaste trots vermelden dat wij al het tegelwerk hebben mogen leveren.


De reden waarom dit prestigieuze project aan de Tegel BV gegund is - buiten de prettige persoonlijke relatie -  is dat wij in eerdere projecten hebben bewezen dit , met de kennis van ons team, op tijd en binnen budget te kunnen realiseren.


Ook onze expertise in handgemaakte tegels zoals Zelliges en Cementtegels gecombineerd met diepe kennis van de keramische bouwmaterialen, zijn van belang in dergelijke projecten en ruim aanwezig in ons team.


Last but not least is de service die wij verlenen; hetgeen als een tweede natuur in de mentaliteit van de Tegel BV zit. Wij zullen niet rusten totdat wij - maar belangrijker nog de opdrachtgever - volledig tevreden is. Wij gaan die ‘extra mile’ om onze bescheiden bijdrage te mogen leveren voor de gasten van het fantastische Waterrijk Oesterdam graag te laten terugkomen. U kan tevens dineren in de selectief uitgezochte exclusieve materialen van het interieur.


Wij kunnen Waterrijk Oesterdam aan iedereen aanbevelen die wil genieten van de rust of een actieve (water)sport vakantie, in het prachtige en rijke Zeeuwse land. Het is zo dichtbij en toch een absolute unieke belevenis door het prachtige en unieke landschap. Waterrijk Oesterdam is de aangewezen plaats om te genieten en mooie herinneringen te creëren.