Language:
Terug

Terrazzo to the next level: Archylgo collectie


Introductie van de Archylgo collectie Terrazzo to the next level. In de Tegelwereld en steeds meer daar buiten wordt de Tegel BV in een adem genoemd met cement tegels en zelliges. De speerpunt van onze strategie is om in deze categorieën steeds voorop te blijven lopen in zowel product ontwikkeling als design. Wij zijn er trots op om een nieuwe terrazzo collectie te mogen introduceren. Het heeft een duidelijke verwantschap aan de traditionele cement tegels, maar vergis u niet, het is geen cement tegel! De toplaag is vervaardigd volgens een volkomen nieuwe technologie en spijkerhard, kras vast UV bestendig en uitermate geschikt voor zwaar belopen ruimtes, zoals winkel passages, hotels, retail en andere grote commerciële projecten. Een selecte groep architecten heeft het product inmiddels ontdekt en naar volledige tevredenheid toe gepast. De naam van de collectie is Archylgo en de payoff is Terrazzo to the next level omdat het een kwaliteit is die zijn weerga niet kent. Het mooie van dit product is dat het authenticiteit combineert met de techniek van vandaag en daardoor kan voldoen aan de hoogste eisen in de markt en volledig aansluit bij motto; ‘Passion for Handmade Beauty’. Zoals u van ons gewend bent kunnen wij met dit product ook
tegels op maat maken zodat u verzekerd bent van een werkelijk unieke vloer. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie.

Let op! van deze collectie is maar een beperkte voorraad aanwezig (wordt geleverd uit een batch) levertijd 6 tot 8 weken.

Tegel bv Team